Bel mij terug!
slide_02_img

Hoppaard Paardenverzekering

Verzeker je paard direct online

Hoge ziektekosten vergoeding

Bij Hoppaard is het zo dat je bij alle pakketten 90% vergoeding krijgt van de ziektekosten voor direct levensbedreigende ziekten en ongevallen.
Denk hierbij aan:
- koliek (inclusief chirurgie)
- slokdarmverstopping
- open wonden
- botbreuken

Mocht je paard onverhoopt toch komen te overlijden aan een van deze direct levensbedreigende ziekten of ongevallen dan vergoeden wij ook je paard voor 100%.
Wanneer deze risico’s voldoende voor jou zijn om te verzekeren dan kies je gewoon voor pakket  “Goed”.
Bij pakket Goed betaal je geen eigen bijdrage. De ziektekostennota wordt dus volledig voor 90% vergoed.


Wil je graag meer risico's verzekeren dan kun je een stapje hoger gaan, namelijk voor pakket “Beter”.
Hiervoor is je paard ook aanvullend verzekerd voor een aantal gezondheidsrisico’s . Denk aan gezondheidsproblemen zoals aan: de rug, de hals, de pezen en gewrichten, het ademhalingsstelsel, het hart en vaatstelsel en ook infectieziekten.

Beter is een behoorlijk uitgebreid pakket waarbij de meest reguliere ziektekosten voor vergoeding in aanmerking komen. Dit met een vergoedingspercentage van 80%.


Voor de veeleisende paardenbezitter bieden wij het product “Best” aan. Hierin zitten een aantal bijzondere onderzoek en behandelmethoden opgenomen. Denk hierbij aan CT-scan of behandeling met Tildren. Maar ook voor fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen kent dit pakket een vergoedingsregeling. Dit vergoeden wij voor 70%

Op deze pagina is dit overzichtelijk naast elkaar gezet.Home

Aangesloten bij: